Välkomna till vår blogg!

Uppdaterad: 6 feb 2019


Vi som driver den här sidan heter Nora och Ebba. Vi bor i Borlänge och älskar kombinationen mat och fotografi. Här på vår blogg kommer vi dela med oss av hållbara vardagstips, behind the scenes-bilder och hemma hos-reportage där vi kommer besöka olika personer för att diskutera hållbarhet och utbyta tips.

Idén till den här hemsidan kom efter att vi tillsammans gjort några frilansreportage och försökt sälja till tidningar. Ett reportage publicerades i Mer Smak i höstas, på temat "återvinna ett bröd". Vi kom snabbt fram till att hållbarhet var något vi ville jobba vidare med i våra mat- och foto-projekt, och ville ha en samlingsplats för inspiration, men också en plats för att samla på oss kunskap om ämnet. Vi vill helt enkelt lära oss mer om hur vi kan äta och leva för att bidra till en bättre värld, och samtidigt dela med oss av det här på hemsidan och bloggen.

Det känns så spännande att äntligen släppa ut det här projektet som vi jobbat hårt med, och vi ser fram emot fortsättningen. Alla spännande möten, samtal och all ny kunskap som ligger framför oss!

Hoppas ni vill hänga med!

© 2019 by Nora Tysklind & Ebba Sand.